Shuffleboard – perfekta spelet för den pricksäkre

Är du skadeglad och riktigt pricksäker? Då är Shuffleboard något som kommer att göra din kväll! Det är en kul och spännande aktivitet som är enkel att lära sig. Spelet är mycket socialt och ytterst beroendeframkallande!

Shuffleboard – det klassiska barspelet

Letar du efter nåt kul att göra tillsammans med vännerna? Shuffleboard är en amerikansk barklassiker och en väldigt social aktivitet som fullständigt exploderat här i Sverige och så även i Östersund. Vi lär dig snabbt grunderna och du är igång och spelar på nolltid!

Hos oss på Restaurang Tiki Grill & Drinks / Multi Challenge kan du spela på våra fulllånga 22 feet Champion Shuffleboard vilket är de absolut bästa kvalitétsborden. Borden kommer från shufflemeckat Richland Hills TX, USA och är skapade för internationella tävlingar.

Beställ dryck och tilltugg direkt till spelbordet

Med vårt moderna QR-system kan du enkel beställa dryck och tilltugg direkt från ditt spelbord utan att behöva tappa rolig speltid.

Boka shuffleboard

Är ni redo att ta en match? Ni bokar enkelt en härlig tävlingsomgång på ett av våra två bord i onlinebokningen.

  • Shuffleboard 55 min: 225 kr / bord

 

Regler

Varje spelare (lag) har 4 puckar var.

Man spelar varannan puck, båda lagen spelar från samma sida. Målet är att få pucken att stanna i en av de markerade poängfälten, 1-4 poäng, på andra sidan bordet. Nuddar pucken vid en linje ges alltid den lägre poängen. Hänger pucken över den bortre kortsidan, utan att trilla ner, ges 5 poäng.

Poäng ges endast till de vinnande lagets puckar som ligger bättre än motståndarlagets bästa sten.

Det lag som först uppnår 15 poäng vinner.

Onlinebokning