Historik

TIKI Grill / Drink är en del av expansionen som nöjescentret Multi Challenge påbörjade 2018.
Restaurangen är 1200 m2 och är i anslutning till det totala 7000 m2 stora nöjescentret vilket gör restaurangen unik på många vis. Även fast restaurangen är en egen del av verksamhet så finns här ett tätt samarbete mellan Nöjescentret och Restaurangen men största fokus på gästbemötande.

Koncept

Ett koncept som sticker ut från mängden. Här välkomnas du till en varm och positiv miljö. Med inspiration från livsstilen i de tropiska öarna i Stilla havet har vi skapat Tiki. Deras sätt att njuta av nuet och livets goda är något som vi tror alla behöver.

I en härlig atmosfär erbjuder vi tiki-inspirerad mat och dryck. För den som bara är lite sugen finns det tilltugg och fika. I vår bar finns det tiki-drinkar som ger rätta vibbar. Vi finns i direkt anslutning till Multi Challenge vilket gör en större upplevelse möjlig.

Affärsidé

TIKI Grill / Drinks är en fullskalig restaurang som riktar sig till stora företag, grupper men även enskilda personer med möjligheten att året runt vistas i en intressant och stimulerande miljö med god mat, med en nivå över medel.

Hitta till oss

Regelbundet busstrafik till och från nöjescentret bussarna med 2an, 6an och 9an från Bussstationen i centrala Östersund.
Busstiderna hittar du även på:
https://www.vy.se/trafik-och-linjer/tidtabeller/tidtabeller-for-stadsbussar

Multi Challenge & TIKI Grill / Drink delar lokal och har därför gemensam information om tillgänligheten.

Onlinebokning